Veldig ofte lager jeg middag med kjøtt, sjeldent med fisk og enda sjeldnere uten noen form for kjøtt eller fisk. Det skal jeg bli flinkere til, både det med fisken og uten kjøtt. Det smaker jo så godt når de rette ingrediensene er med, og her får du et forslag.
Jeg er veldig glad i couscous, og bruker det i mange forskjellige sammenhenger, her ble det ekstra godt til! Se på pakken, og lag nok couscous til antall personer du skal lage til. Når jeg lager couscous så steker jeg først litt løk/rødløk i litt olje, tilsetter litt blandede grønnsaker, gjerne erter og gulrøtter og tilsetter vann når det har blitt mørt.(se pakken hvor mye). Tilsett couscous, salt og gurkemeie (smak til, så du ikke får for mye).
Stek en 1/2 squash, 1 sivri paprika (tyrkisk chili), 1/2 rødløk, 3 sjampinjong og noen reddiker til alt er mørt. Krydre med salt og pepper om ønskelig. Server. 🙂