Så godt og smaksrikt, dette er en favoritt her hos oss.
Ingredienser til 3-4 pers:
- 4 kyllingfilet
- 1 rødløk
- 4 vårløk
- 1 ss frisk hakket ingefær
- 1 stor sjampinjong
- 1/2 paprika
- 1/2 pose sukkererter
- 1/2 pose wokgrønnsaker
- 1/2 grønnsaksbuljong
- 1 dl vann
- 4 ss Østerssaus
- 4 ss Soyasaus
- Salt og pepper
Skjær kyllingen i strimler, brun på alle sider og legg til side. Stek løk, vårløk, paprika, sukkererter og sjampinjong, tilsett wokgrønnsaker og la det steke til det er mørt. Stekes i god olje, f.eks. Olivenolje eller rapsolje. Tilsett kjøttet og bland sammen østerssaus, soya, salt og pepper og hell over blandingen. Surres til kjøttet er gjennomstekt, smak til og dryss over cashewnøtter. Jasminris passer godt som tilbehør. Serveres straks.