En fargerik salat med pestopasta, dressing av Cottage cheese og hjemmelaget pesto.
2 personer
- 1 kyllingfilét
- 1 Sivri paprika
- 2 sjampinjong
- 1 håndfull pinjekjerner
- 1/2 isbergsalat
- Noen ruccola
- 10 skiver agurk
- 2 reddiker
- 1/2 rødløk
- 1 gulrot
- Pasta til 2 personer blandet med pesto
Stek kyllingfilét og del opp i skiver etter at den er avkjølt litt. Legg på fat.
Del Sivri paprika (en tyrkisk mild chili-lignende paprika) i biter og ta ut frøene, stek lett i litt olje, og tilsett sjampinjong etter en stund. Stekes ca. 1 min, sett til side og avkjøl.
Rist pinjekjerner i tørr stekepanne og strø over salaten til slutt.
Del opp det du ønsker i salaten, og legg gjerne på fatet hver for seg, så kan man plukke det man ønsker. Jeg brukte isbergsalat, ruccola, agurk, reddiker, rødløk, gulrot, og ingrediensene over. Tilbehør var pestopasta og dressing av cottage cheese og pesto. Oppskrift kommer under tilbehør.