Hjemmelaget is, så utrolig gøy og lettvint! Jeg liker at det ikke er for komplisert, da blir det bare stress av det, dette var så gøy og frister til gjentakelse. 🙂
Oppskriften
- 1 beger gresk yoghurt vanilje
- 1 kopp mandelmelk
- 2 ts honning (etter smak)
- 2 kopper frosne bringebær
- 1/2 kopp oreokjeks smuldret eller granola. (Hakket sjokolade går også bra).
Bland sammen yoghurt og mandelmelk i en bolle, vend inn frosne bringebær. Disse delte jeg opp litt, så de ikke ble for store. Ta i en teskje med smuldret oreokjeks eller granola i hver form, etterfyll med yoghurtblandingen og ha i restene av toppingen til slutt. Her kan du gjerne ta på annen topping også, som diverse typer med kakepynt/strø. Da blir de litt søtere.
La stå i kjøleskapet 1 døgn, løsne isen ved å ha de i varmt vann litt, da slipper de formen. Disse kan med fordel stå ca. 10 min på benken før de spises, da blir de mindre krystaliserte og smaker bedre.