Ineffektiv dag

Det ble alt for lite søvn natt til i dag, så jeg må jo innrømme at jeg ikke akkurat spratt ut av sengen da klokken ringte. Men, jeg kom meg opp til morgenrutiner og tur med hunden før jobb. Fikk avspasert tidlig, og dro rett hjem til en 1/2 times tur med hunden. Prøver å få inn minimum en halv time hver dag, eller 10 000 skritt.

Det ble et Brisk knekkebrød med skinke/ost og paprika til lunsj, og etter det startet jeg på lavkarbo-brownie. Fant en oppskrift hos Fru Holm og tilpasset den til hva jeg hadde i skapet. Hun beskriver dem som verdens beste brownies, og det er jo slettes ikke umulig at hun syntes det, men jeg er jo overhodet ikke enig. Jeg har vel til gode å lage noe uten sukker, som smaker like godt som MED sukker – men etterhvert tenker jeg at man venner seg til andre smaker. Denne ble ikke verst altså, men litt for lite søt i seg selv, så jeg må tilpasse den litt til neste gang, for jeg skal helt klart lage den igjen, den er lettvint å «slenge» sammen. Fordelen med at den ikke blir så søt, er at man kan ha en kremklatt til, eller Zero topping karamell som jeg brukte. Min oppskrift:

  • 165 gram smør
  • 1 dl Tagatesse (tilpasset så den blir søtere)
  • 1 dl fibersirup Gold
  • 2 remser kokesjokolade
  • 1/2 dl kakao
  • 3 egg
  • 125 gram Tine kremost
  • 3 dl finmalte mandler
  • 1/2 ts salt

Smelt smør sammen med tagatesse og fibersirup gold, når det begynner å boble tilsetter du kokesjokolade og kakao, rør godt inn og ta kjelen til side. Tilsett ett og ett egg, og rør godt mens du tilsetter eggene. Visp i kremosten, det kan være en fordel å la den være romtemperert en stund før du skal ha den i, da blir den mykere. Tilsett mandlene og salt. Om ønskelig kan du tilsette hakkede nøtter på toppen, jeg hadde i valnøtter og litt mandler.

Stekes på 175 grader i 35 min.

lavkarbobrownies

Middagen i dag besto av 2 ostepølser fra Jacobs, blomkål- og sellerirotmos, stekt paprika, squash og sjalottløk.

Imorgen har jeg fri, og det er spådd strålende sol, gleder meg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s