Tortilla!

OMG, tacoen er reddet! 😉 Fant oppskriften hos Mat for sjelen og ble så fornøyd med den. Det smakte nesten som vanlig tacolefser, men var litt annerledes konsistens bare.  De er altså lavkarbo og glutenfrie. Dette trenger du av ingredienser;

  • 80 gram mandelmel
  • 4-5 ss fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 2 egg
  • 1 1/2 dl kokende vann

Slik gjør du:

Bland alt det tørre, ha i eggene ett og ett og bland godt med en håndmikser/kjøkkenmaskin. Ha så i det kokende vannet, bland godt til du får en fin og smidig deig. Del deigen i 8 deler, tortilla1

Rull små boller, og trykk de litt flate i mellom 2 bakepapir før du kjevler

tortillakjevle

Kjevle så tynt som mulig, de blir best da. Siden det er bakepulver i, så eser de seg litt opp i pannen. Stek lefsene på middels varme i en stekepanne eller takke til de får litt farge, la de så avkjøle seg på rist.

tortillalefser

Disse kan du oppbevare i en tett boks et par tre dager, om det blir nødvendig. 🙂 Jeg hadde laget klar kyllingstrimler til wraps, og fylte itillegg med feta, ruccula, salat, paprika, rødløk og lavkarbo aioli, kjempegodt!

tortillalefser2

Disse kan også brukes som pizzabunn eller lomper til pølse, genialt ikke sant?

Dagen i dag har ellers vært litt kjedelig, ble syk i natt, og har hostet og harket. Det blir et par sykedager på meg nå, så håper jeg det går seg til. Slik er det når vi er sammen flere i familien, og EN blir syk, det smitter raskt. 😦 Men men, dette går seg til det, må bare ta det med ro noen dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s