OMG, tacoen er reddet! 😉 Fant oppskriften hos Mat for sjelen og ble så fornøyd med den. Det smakte nesten som vanlig tacolefser, men var litt annerledes konsistens bare. De er altså lavkarbo og glutenfrie. Dette trenger du av ingredienser;
- 80 gram mandelmel
- 4-5 ss fiberhusk
- 2 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 2 egg
- 1 1/2 dl kokende vann
Slik gjør du:
Bland alt det tørre, ha i eggene ett og ett og bland godt med en håndmikser/kjøkkenmaskin. Ha så i det kokende vannet, bland godt til du får en fin og smidig deig. Del deigen i 8 deler,
Rull små boller, og trykk de litt flate i mellom 2 bakepapir før du kjevler
Kjevle så tynt som mulig, de blir best da. Siden det er bakepulver i, så eser de seg litt opp i pannen. Stek lefsene på middels varme i en stekepanne eller takke til de får litt farge, la de så avkjøle seg på rist.
Disse kan du oppbevare i en tett boks et par tre dager, om det blir nødvendig. 🙂 Jeg hadde laget klar kyllingstrimler til wraps, og fylte itillegg med feta, ruccula, salat, paprika, rødløk og lavkarbo aioli, kjempegodt!
Disse kan også brukes som pizzabunn eller lomper til pølse, genialt ikke sant?
Dagen i dag har ellers vært litt kjedelig, ble syk i natt, og har hostet og harket. Det blir et par sykedager på meg nå, så håper jeg det går seg til. Slik er det når vi er sammen flere i familien, og EN blir syk, det smitter raskt. 😦 Men men, dette går seg til det, må bare ta det med ro noen dager.