Frustrert.

Jeg tråler nettet og kokebøker etter oppskrifter på lavkarbo, både mat og kaker. Det er fint å finne oppskrifter som fungerer, som smaker godt, og som gjør at det er mat og kaker jeg også kan servere til andre som ikke er på lavkarbo. Mange ganger står det: «Smaker SÅ godt, nesten bedre enn den MED sukker», fantastisk god kake, nyyyydelig bakst, osv osv. NEI, dette er som regel feil, og hvorfor i all verden skriver de det da? Mener de det virkelig selv? Jeg må si at jeg tviler på det, etter å ha bakt og feilet mang en gang, senest i dag …

human fist

Photo by Pixabay on Pexels.com

Det er ikke bare det at ingrediensene koster en del, men det blir jo bortkastet når det man lager må kastes. Nå kastet jeg ikke, men skolebollen jeg skulle kose meg med til kaffen, ble en stor skuffelse, det ble den samme svampaktige følesen som tidligere, ekkelt. Som om jeg skulle ha bakt mislykkede boller, og servert dem likevel.

solskinnsboller4

Bildene ser jo bra ut, så de kunne jo blitt presentert som verdens beste solskinnsboller, men hvorfor skal jeg det, det er jo helt feil! Denne gangen tok jeg flere bilder, slik at jeg virkelig kunne dokumentere hva jeg gjorde underveis, så det tok noen timer med prosessen, da blir det bare enda mer frustrerende.

solskinnsboller2

Slik er det når man gjør oppdrag for andre også, jeg tar ikke bare et bilde, så er jeg ferdig! Det er lang forberedelse i forkant FØR det ene bildet kan tas, og jeg tar mange bilder før jeg blir fornøyd. Det jeg skal levere fra meg skal være noe jeg kan stå inne for, og da servere jeg hverken dårlige bilder eller mat!

Det ble igjen litt eggehviter fra solskinnsbollen, så jeg har laget en pavlova av dem, nå skal den få tørke til i morgen, så får vi se da, om den blir bra. 😉 Den blir litt egenkomponert, så kanskje det fungerer bedre.

Fortsettelse på denne følger …

pavlovalavkarbo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s