Stress uten mål og mening
er så bortkastet
det er viktig å puste
og huske på å leve
her og nå

Photo by Kasuma on Pexels.com
Av en eller annen grunn så klarte jeg å få det travelt før jeg skulle på jobb i dag, og jeg skulle begynne kl. 14.00!! 😀 Jeg må lære meg at jeg ikke må utsette til siste liten, det vil si, jeg har jo egentlig lært det, men jeg må minne meg selv på det. Hvis ikke blir det stress, uheldig stress.
Jeg laget meg en smoothiebowl til lunsj, og det tar jo litt tid når jeg ikke bare lager den, men det skal fotograferes først, så det blir litt bevegelse på sosiale medier. 🙂 Den ble veldig god, og du kan jo ta en kikk på instagramkontoen hvis du vil se den. 🙂
Til middag lagde jeg det samme som jeg lagde igår, det ble såååå godt, så jeg måtte bare gjenta i dag. Det var kylling bakt i ovnen med revet hvitost og parmasan. Nam!
Ingredienser til 2 personer (eller til to dager).
- 2 stk kyllingfilét
- 7 små brokkolibuketter
- 4 sjalottløk
- 1/2 rødløk
- 8 skiver squash
- 2 dl revet hvitost
- 2 fedd hvitløk
- 1/2 dl revet parmasan
- 1 dl fløte (eller cream fresh)
- Pepper og salt
Krydre kyllingen og stek i pannen til de har fått stekeskorpe, sett pannen til side. Del opp brokkoli, løk, hvitløk og squash og legg i bunnen av en ildfast form. Legg kyllingen på toppen og hell på fløte. Stek i ovnen på 200 grader i 20 min, strø på ost og stek videre på varmluft i 10 min. Lag blomkål- og brokkolimos som tilbehør om du ønsker det. Salat er også godt til.
Ellers så har jeg «snackset» litt i dag, på lavkarbo fløtekarameller og brownie, så nå har ikke magen det helt bra. Det begrenser seg jo i forhold til hvor mye tagatesse magen tåler, og i dag ble det i overkant. Meeeen, det er jo SÅ godt! 😉
Jeg har jobbet kvelden i dag, og i morgen har jeg fri før helgevakt. Det er alltid godt med fri, det blir liksom aldri feil det. 😀