Fornøyd

oscar2

Det er ganske så fint å starte på mandagen når helgen har vært så bra. Flotte turer, sosialt samvær og tid for meg selv, helt perfekt. Og ikke minst tid til Oscar, fine Oscargutten. Han ble med opp i Tanumskogen og helt opp på toppen på søndag, så flink! 🙂 Han er snart 14 år, og orker ikke så mye lenger, men skogen er topp fortsatt.

Endringene er i gang, og det gjør så godt for kropp og sjel. Lange gode turer i solskinn er den beste medisin jeg kan få, i alle fall. 🙂 Det å få trent litt styrke i tillegg gjør at jeg kan mestre det meste fysisk, og det igjen påvirker det psykiske, vinn-vinn på alle områder. Nå er ikke dette et «Lykkebrev» fra Amerika altså, for medaljen har alltid en bakside, men den kommer ikke frem her og nå. Nå føles alt helt ok.

Fra kjøkkenet ble det tryllet frem karamellfudge og kjøleskapsgrøt som kan vises frem, og som jeg samtidig går god for. Peanøttfudgene som jeg bestilte peanøttpålegg for å lage, gikk rett i søpla! NEI, de er ikke supergode og perfekte til lørdagskos, de var rett og slett vonde!! Grrrr, jeg blir så sint på de oppskriftene der, det er jo bare løgn. Why??? Jeg skal vedde på at INGEN (les; ingen) syntes de er gode, så hvorfor dele det da? Dette blir jeg aldri klok på kjenner jeg. Det er klart jeg også kan dele noe som ikke alle liker, men det er da ingen vits å si at det er verdens beste, når det er så langt i fra du kan komme. Phjuuu, det var godt å få ut! 😉

karamell2

Oppskrift:

  • 1 dl smeltet kokosolje
  • 4 ss karamelltopping/saus
  • 1 ss lakrispulver
  • 1 ts tagatesse (eller annen søtning)

Smelt kokosoljen over middels varme, fjern den fra platen og tilsett de andre ingrediensene. Fyll i silikonformer, eller i en liten bakeform. La stå et par timer, og del opp i ønsket størrelse. Oppbevares kaldt i kjøleskap. Jeg brukte små Norgesglass.

overnightoat

Kjøleskapsgrøten er en blanding av chiapudding og smoothie, veldig grei frokost og lunsj, for det blir faktisk nok til begge deler.

Avslutningen på helgens tur ble så fin i strålende sol, det gir jo energi det, og er så viktig å få med seg når man kan. tanumskogen

God uke til dere som leser! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s