Smil

Smil 

selv om du ikke mener det.

Smil

til du har endret et mønster.

Smil

bare smil.

photo of smiling woman holding up bouquet of sunflowers

Photo by Andre Furtado on Pexels.com

Det kan endre så mye det at man ikke er «med på», men tør å stå for egne meninger. Det er ikke alltid lett å stå i mot, men følelsen man får når man gjør det, er god og riktig. Følg hjertet, gjør det som er riktig for DEG. Et smil kan endre så mye, smil i stedet for å gå i forsvar, det kan utgjøre en så stor forskjell. Jeg øver på dette hver dag, og øvelse gjør mester. Smil til verden, og verden smiler til deg.  🙂

I går møtte jeg på medaljens bakside, han lå faktisk ved siden av meg i sengen da jeg våknet, migrene heter han. Det var i går, og jeg er ferdig med han. I dag er alt ok igjen. Ingen vits i å utdype det, for jeg vet at jeg ikke er alene om å ha dårlige dager, de kommer for oss alle, så får vi bare gjøre det beste ut av dem.

Jeg utførte min tredje treningsøkt denne uken i dag, og det føles så utrolig bra! Det apparatet jeg liker aller aller minst, gikk så myyyye bedre i dag, for en seier, juhuuu! Nå kan det jo bare gå en vei, og det er opp og frem.

Lavkarbo er fortsatt i fokus, selv om magen  krangler en del. Jeg tror jeg må tilpasse det mer til meg, og ikke bruke for mye fløte og smør, men velge bedre produkter. I dag ble det Cream fresh i middagen, og mandelmelk i grøten. Det gikk bedre. Middagen i dag ble Sheperd’s pie, det er så lettvint og fint om man har rester i hus.

sheperds.jpg

Oppskriften på den jeg laget i dag er lavkarbo, og kommer her:

  • 400 gram kjøttdeig
  • 1/2 boks hakkede tomater
  • 1/2 boks cream fresh
  • 1/2 pakke aromasopp, eller 8 stk delt i skiver.
  • 1/2 squash i skiver
  • 1 rødløk i store biter
  • 1/2 paprika i biter
  • Revet ost til toppingen. Her ble det Tines Norvegia og Mozzerella.
  • Salt, pepper og provance.
  • Blomkål og brokkoli. Fløte, smør , salt og pepper.

Blomkål/brokkoli/fløte/smør/salt og pepper lager du en mos av. Kok blomkål og brokkoli sammen med salt til det er mørt, bruk en stavmikser og tilsett litt fløte, smør, salt og pepper og mos til du har en klumpfri masse. Sett til side.

Stek kjøttdeig, tilsett løk, squash, paprika og aromasopp, la steke til ingrediensene er møre. Tilsett hakkede tomater, cream fresh og krydder. Smak til så du får krydret slik du ønsker. Ha over i en ildfast form e.l. Fordel blomkål- og brokkolimosen på toppen, og strø ost over.

sheperds2

Steks på 200 grader i ca. 20-25 min, til den er gylden på toppen. Bruk varmluft om du ønsker.

sheperds3.jpg

Server gjerne med en salat og fetaost til. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s