Aimovig og migrene

Det blir lite oppdateringer her inne, det er stort sett på instagram det foregår. Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut min erfaring med forebyggende medisin for migrene, for jeg vil tro at vi er mange som er i samme båt.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Etter å ha vært under behandling hos nevrolog med testing av botox som behandling, stopp av alle medisiner i 3 mnd, og blodtrykksmedisin som forebyggende. Uten at noe av det hjalp, så fikk jeg komme over på Aimovig. Jeg skulle prøve i 3mnd, så skulle vi evaluere. Det må nevnes at jeg fikk en ny nevrolog da hun jeg hadde måtte over på andre oppgaver. Etter 3 mnd var jeg til time hos nevrolog igjen, med litt negative tanker fordi Aimovig ikke hadde virket som håpet. Han sendte en søknad på Anjovy slik at jeg kunne forsøke den istedet, men ville at jeg skulle gå på Aimovig en mnd til først. Da fikk jeg mindre anfall, og fikk litt troa. Kontaktet nevrolog for å få en uttalelse på hva jeg burde gjøre, men nevrologen hadde tatt ut permisjon. Jeg fikk snakket med en annen, og da ble det til at jeg skulle forsøke Anjovy. Så ble det til at jeg tok 1 mnds pause for å vurdere dette litt, så ringte jeg tilbake til Drammen sykehus for å få en ny uttalelse fra nevrolog, men da var det umulig å få snakke med noen, og hun jeg snakket med sist var sykmeldt. Kjente at det var veldig tungt, for jeg valgte å bruke Drammen til tross for at jeg bor i Bærum, fordi jeg følte at jeg etter over 40 år med migrene endelig ble tatt på alvor. Den siste samtalen sa hun på forkontoret at det var umulig å få snakke med noen, at det var mye rot der nå, så jeg måtte ringe fastlegen. Fastlegen kan nok ikke hjelpe med dette, så jeg startet med Aimovig igjen nå, så ser jeg om den vil virke igjen etter 3 mnd, før jeg går over på Anjovy.

Photo by Julian Paolo Dayag on Pexels.com

Etter denne måneden er erfaringen veldig dårlig, jeg har flere anfall og tyngre anfall. Våkner med migrene så og si hver dag, og er veldig sliten av det. Jobber mye nå, og må være tilgjengelig, så det er tøft. Oppdaterer fortløpende, det er fint å dele erfaringer.

♡Annie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s