[Reklame http://cosori.no ]
15% på Cosori airfryer dersom du bruker koden: annie15 hos cosori.no 👍
Oppskriften er fra @frokenholm

Du trenger:
- 2 dl fløte
- 2 egg
- 1 ts finesse bakesukker eller yaconsirup
- 60 g havrefiber
- 30 g finmalte mandler
- 10 g fiberhusk eller Physillium
- 1 ts tørrgjær
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 lite glass pesto
- 1 mozzarella, den myke som ligger i vann
Slik gjør du:
- Varm fløten til ca 40°c og rør inn søtningen og tørrgjæren. La dette stå i ca 10 minutter, så aktiveres gjæren.
- Bland sammen de andre tørre ingrediensene i en bolle.
- Pisk eggene godt sammen med en gaffel.
- Når du ser at gjæren har begynt å virke og massen bobler og vokser, så er den klar.
- Bland så alle ingrediensene godt sammen og la deigen stå til heving i ca 30 minutter.
- Mens du venter kan du skjære mozzarellaosten opp i tynne strimler.
- Finn frem et bakepapir og legg i bunnen av airfryeren.
- Trykk så ut deigen så den fyller hele bunnen (jeg fylte ikke hele bunnen, men det gikk fint)
- Smør hele toppen av deigen med pesto (hvis den er for tykk, kan du blande den ut med litt olje).
- Så legger du mozzarellastripene i fint mønster på kryss og tvers over toppen.
- Sett airfryeren på «Brød-modus» og stek i ca 30-35 minutter. Min airfryer, Cosori, stod på 170° i denne modusen.
- Avkjøl brødet på rist, så det ikke blir fuktig under.
- Nyt mens det er helt ferskt og skikkelig sprøtt i kantene.