Bananscones

Sett ovnen på 175 grader først, det er greit at du får de relativt raskt inn i ovnen. Uten sukker, og et litt sunnere alternativ til kaffe eller te.
Ingredienser
- 1 egg
- 1 banan
- 2 dl hvetemel/sammalt hvete (blandes, eller bruk bare hv.mel)
- 1/2 dl havregryn
- 1 ss kokos
- 1 knivsodd kanel
- 2 ts bakepulver
- 1 knivsodd salt
- 2 ss olje
- 1 ss vann
- 2 ss mager kesam
Mos egg og banan med en stavmikser (eller en gaffel), tilsett resten og la stå i 5 min. Trill så ut en stor bolle, legg på bakepapirkledd langpanne, trykk den flatere og skjær 6/8 biter/kakestykker. Deigen skal være litt bløt, ikke jobb for mye med den, da blir de gjerne tørre og harde. Stekes i ovnen i ca. 20 min på midterste rille, jeg satte på varmluft de siste 5 min.
Smaker veldig godt varme med syltetøy, gjerne med te eller kaffe ved siden av. De er også gode å servere til frokost.