Blomkålsuppe

blomkaalsuppe

Nå er blomkålen på sitt beste og billigste! Her får du oppskriften på en enkel, sunn og god suppe.

Dette trenger du til 2-3 personer.

  • 5 dl vann
  • 2 dl lettmelk
  • 1 1/2 hønsebuljong
  • 1 blomkålhode
  • 1/2 rødløk
  • Salt/pepper
  • Persilleblader og melba toast til pynt

Kok opp vann og melk, tilsett hønsebuljong og blomkål i buketter. Del opp rødløken i mindre biter og tilsett. Når grønnsakene har kokt møre, ta ut noen buketter blomkål, og bruk stavmikser for å lage en jevn suppe av resten. Tilsett blomkålbukettene igjen, og la koke opp. Smak til med salt og pepper, og server med hakket bladpersille og melba toast i mindre biter. Bruk gjerne sprøstekt bacon på toppen, og godt brød til om ønskelig.

blomkaalsuppe2Sponset produkt.

Her finner du de fine produktene Orient fra Cult:

KitchenTime

 

Reklame