Nå er blomkålen på sitt beste og billigste! Her får du oppskriften på en enkel, sunn og god suppe.
Dette trenger du til 2-3 personer.
- 5 dl vann
- 2 dl lettmelk
- 1 1/2 hønsebuljong
- 1 blomkålhode
- 1/2 rødløk
- Salt/pepper
- Persilleblader og melba toast til pynt
Kok opp vann og melk, tilsett hønsebuljong og blomkål i buketter. Del opp rødløken i mindre biter og tilsett. Når grønnsakene har kokt møre, ta ut noen buketter blomkål, og bruk stavmikser for å lage en jevn suppe av resten. Tilsett blomkålbukettene igjen, og la koke opp. Smak til med salt og pepper, og server med hakket bladpersille og melba toast i mindre biter. Bruk gjerne sprøstekt bacon på toppen, og godt brød til om ønskelig.
Sponset produkt.
Her finner du de fine produktene Orient fra Cult: