Nydelig måte å tilberede karbonader på, disse anbefales virkelig. Fra oppskriftsheftet til Kiwi «Sunn, kjapp og billig hverdagsmat». Se også Kiwi sine sider for oppskrift.
#sponset innlegg
Ingredienser
400 gram karbonadedeig
1 egg
1 gulrot
1/2 ts salt
1 ts pepper
1 pakke fetaost
1 rødløk
1 pose babyspinat
5 dl tomatsausbase
Tagliatelle til 4 personer
1 neve frisk oregano til pynt
Bland karbonadedeig med egg og raspet gulrot. Bland godt. Bryt fetaost i 8 biter. Ha karbonadedeig i hånden og klem flat, legg fetaost oppå og pakk karbonadedeig rundt. Lag 8 karbonader. Stek i varm stekepanne på hver side til de har fått fin farge, etterstek inni ovnen på 150 grader.
Lag sausen i mellomtiden. Grovhakk løk i båter og stek de møre i stekepannen du stekte karbonadene i. Bruk mer smør om nødvendig. Tilsett spinat og tomatsausbase. La det småkoke i ca. 5 min. Server nykokt tagliatelle og tomatsaus med karbonader på toppen. Pynt med oregano.