Ohhh la la, denne ble supergod!
Slik lager du en god topping til smoothien, til yoghurten, kesamen, eller bare som frokostblanding.
Ingredienser
- 2 ss ekstra virgin oil
- 2 ss Akasie honning
- 1 ts lakrispulver
- 1 ts kanel
- 2 dl havregryn
- 1 dl hakkede mandler
- 1 dl hakkede valnøtter
- 2 ss solsikkekjerner
- 2 ss sesamfrø med skall
- 3 ss gresskarkjerner
- 2 ss kokosflak
Bland sammen olje og honning i en bolle, rør godt sammen. Tilsett lakrispulver, kanel og alt det tørre. Bland godt, og strø utover en langpanne med bakepapir. Rist i ovnen på 150 grader i 15 min. Tilsett 2 ss kokosflak (om ønskelig), rist videre i ca. 10 min. Sjekk så du ikke brenner det. Avkjøl og oppbevar på tette glasskrukker med lokk. Holder seg minst 4 uker.
Mmm, dette ble så godt at det er greit å glemme at de står der, hvis ikke forsvinner det fort.. 😉