Et smaksrikt og godt måltid som er litt sunnere med cottage cheese, urter og grønt som tilbehør. Dette kan du ha klart på ca. 10 min om hamburgerbrøene er klare på forhånd.
Ingredienser til 4 stk
- 400 gram karbonadedeig
- 1/2 raspet gulrot (medium til liten)
- 1/2 løk hakket
- 1 ts salt
- 1/2 – 1 ts pepper
- Litt vann
Fyll til to hamburgere (de to andre fikk plass i fryseren. 🙂 )
- 1/2 paprika
- 4 ss Cottage cheese
- 2 ts dijonsennep
- 1/2 rødløk
- 1/2 liten avakado
- Baby leaf
- Timian
Ha alle ingredienser i en bolle og rør sammen. Del i 4 like emner, form runde boller og trykk dem flatere. Stekes ca. 3 min på hver side, ikke stek for lenge, da blir de fort tørre. Dra stekepannen til side og la de hvile under lokk mens du gjør klart tilbehøret. Ha ca. 1 ts dijonsennep på hvert hamburgerbrød og smør ut, legg på baby leaf, ta på 2 ss cottage cheese, paprika i flere farger og rødløk i skiver. Legg på hamburgere og pynt med avakado og timian på toppen.