Denne oppskriften holder til 2 middager for 4 personer, og er fra Kiwi sitt nye oppskriftshefte «Sunn, kjapp og billig hverdagsmat».
Sponset innlegg
Dette trenger du:
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 potte Persille
- 1 potte Basilikum
- 1 fedd Hvitløk
- 2 dl Olivenolje
- 1 Sitron saften og skallet
- 75 g Grana Padano finrevet
- Salt og pepper
Rist solsikkekjernene på middels varme til de har blitt gyldne.
Ha urter, hvitløk og olivenolje i en kjøkkenmaskin og kjør til du får en pesto-lignende masse. Det går også fint å bruke en stavmikser (det gjorde jeg.)
Tilsett revet skall fra 1 sitron (unngå det hvite innerst, det gir en bitter smak) og sitronsaften.
Hakk solsikkekjernene og ha de i sammen med revet ost. Smak til med salt og pepper og bland godt.