Denne oppskriften er funnet hos Freia hjemmekonditori
Jeg kuttet ut friske bær, og hadde bare glasur og non-stop på, den ble supergod!
INGREDIENSER
- Bunn
- 300 gr smør
- 4 stk egg
- 3 dl sukker
- 2 ts Freia Vaniljesukker
- 4 ss Freia Regia Bakekakao
- 5 dl hvetemel
- 3 ts Freia Bakepulver
- 2 dl melk
- Glasur
- 250 gr smør
- 8 dl melis
- 4 ts Freia Vaniljesukker
- 2 ss Freia Regia Bakekakao
- 3 ss kaffe
- Pynt
- 4 pk Freia Kvikk Lunsj
- 1 dl friske bær , bærkompott eller sitrusfileter
- 1 pk Freia Non Stop strøssel
- Du trenger blant annet
- springform /langpanne, miksmaster
FREMGANGSMÅTE
- Bunn
Smelt smør og avkjøl litt.
- Pisk sukker og egg litt luftig med miksmaster. Ha i det tørre vekselsvis med smør og melk.
- Ha røren i en smurt springform på 24/28 cm (eller en langpanne på 33×20 cm).
- Stekes på 170 °C i ca. 55 min (ca. 25 min på langpanne). Avkjøl.
- Glasur
Smelt smøret, og rør inn de andre ingrediensene til glasuren.
- Montering og pynt
Del kaken i tre lag. Ha på litt glasur på bunnen, og legg på bær, kompott eller sitrus.
- Legg på ny bunn, ha på litt glasur og dryss over med finhakket Freia Kvikk Lunsj. Legg på toppen, og glaser resten av kaken.
- Pynt kaken med Freia Kvikk Lunsj rundt kanten og strø Freia Non Stop på toppen.