Kylling med pasta og cream fresh

pastacult4

Ingredienser:

  • 2 kyllingfilét
  • 200 gram pasta
  • 1 gulrot
  • 1/2 rødløk
  • 2 champinjong
  • 1 boks lett cream fresh
  • 1 dl lettmelk
  • 1/2 hønsebuljong
  • Salt og pepper (smak til).
  • Persilleblad til pynt

Kok pasta al dente. Sil av vannet, og la stå til du gjør klart det andre. Stek kyllingfiléten gjennomstekt, tilsett gulrot i strimler, sopp og løk i skiver, la steke til grønnsakene er møre. Tilsett cream fresh, hønsebuljong og melk. La det koke godt inn så smakene får satt seg, krydre så med salt og pepper, server. Det smaker godt med blomkål ved siden av, og får du igjen rester av blomkålen kan du lage suppe av den. 🙂

pastacult3 Sponset produkt.pastacult2

Det fine serviset kan du kjøpe her:
KitchenTime

 

Reklame