Fargerik mat er både fristende å se på, og inneholder gode og vitaminrike grønnsaker. I denne retten til 2 pers har jeg brukt:
- 1 kyllingfilét
- 4 små poteter
- 3 gulrøtter
- 1/4 squash
- 1/2 rødløk
- 2 reddiker
- 1/2 paprika
- 1 neve sukkererter
Kok potetene og gulrøttene såvidt møre, i mens du steiker kyllingfiléten. Når den er gjennomstekt lar du den hvile litt før du skjærer den opp i skiver og legger på fat. Del potetene i 2 eller 3 og stek i litt olivenolje, krydre med gressløk (gjerne frisk), basilikum, pepper og salt, la også gulrøttene få steke litt i samme blanding. Legg på fat med kyllingfilét. Strimle squash, del opp paprika, reddiker og løk, stek alt i olivenolje. La sukkertene få surre litt med på slutten. Legg på fatet når det har blitt mørt. Lag paprikasausen (se tilbehør ), og server straks.
Ca. 380 kcal om du spiser alt alene, 190 kcal pr porsjon.