Disse ble en veldig god erstatter for vanlige brownies, og lages ganske så raskt om det skulle komme uanmeldte gjester.
Oppskrift:
60 gram malte mandler eller mandelmel
40 gram kokosmel (kan kuttes ut, og bare bruke mandelmel, men da må du ta 100 gram mandelmel.l)
150 gram sjokolade minst 70 %
100 gram smør
1 ts svart kaffe
60 gram tagatesse eller 80 gram sukrin
4 egg
2 dråper vaniljeessens/dråper
Smelt sjokolade og smør
Rør inn kaffe, avkjøl litt.
Rør inn tagatesse/sukrin og mandelmel
Skill eggene
Visp eggeplommene og rør de inn i blandingen
Visp eggehvitene stive, og bland det i.
Bruk en kakeform på ca. 24 cm. Kle med bakepapir i bunnen.
Stekes ved 180 g, i ca. 20 min.
Avkjøl og fjern bakepapiret.
Smaker godt med litt krem på toppen, men god uten også.