Dette er så enkelt og smart, mikrobrød i en kopp, unnagjort på ca. 5 min. 🙂
Oppskriften fant jeg hos Fett og forstand , så har jeg endret litt selv.
Ingredienser:
-
1 ss smør
-
1/2 ss kremost
-
1 egg
-
2 ss sesammel
-
1 ss pofiber
- 1/2 ts bakepulver
-
litt havsalt
-
litt koriander
Finn frem en stor kopp eller en bolle som tåler mikrobølgeovn. Smelt smøret i mikroen, følg med så det ikke «eksploderer», det tar bare noen sekunder. Rør inn 1/2 ss kremost naturell (Tine), bruk en gaffel. Tilsett egget og rør godt. Tilsett så det tørre, og rør til du har blandet alt godt sammen.
Sett inn i mikroen på full effekt ca. 2 min. Sjekk underveis, det skal være fast når det er ferdig, ikke flytende. Slik så mitt ut:
La stå litt før du tar det ut av koppen, bruk en kniv og skjær langs kantene, snu opp ned så faller brødet ut. Avkjøl og spis med ønsket pålegg.
Mitt pålegg ble avokado, paprika, små søte tomater, oliven, Aivar og agurk, blandet med en god olje og ønsket krydder. Dette passer også fint til Bruchetta.