«Sunn, kjapp og billig hverdagsmat», det kan jeg skrive under på etter testing av en ny oppskrift fra Kiwi. Dette ble en god sammensetning av smaker, og du bruker mellom 20-40 min fra du begynner til maten kan settes på bordet. Akkurat passe. 🙂 Se også oppskrift på kiwi.no
Sponset innlegg
Ingredienser til 4 porsjoner
- 4 stykker steinbit
- 4 porsjoner fullkornspaghetti
- 20 g Smør
- 2 stk Lime
- 4 stk Gulrot
- 0,5 stk Squash
- 2 dl urtepesto sjekk oppskrift «hjemmelaget urtepesto» under tilbehør eller på Kiwi sine sider.
- 0,5 ts pepper
- 1 neve Gressløk til servering
- 0,5 ts Salt
Sett ovnen på 180 grader. Kok pasta etter anvisning på pakken.
Legg fisken i en ildfast form, fordel smøret over fisken og press over saften fra lime. Salte og pepre, og stek ca. 15 min.
Rasp gulrøtter (eller bruk en spiraliser) og squash i en stor bolle. Tilsett urtepesto og spaghetti. Bland alt godt sammen. Fordel i dype tallerkner med fisken på toppen. Topp med gressløk og gjerne litt urtepesto.