Sheperd’s pie, det er så lettvint og fint om man har rester i hus.
Oppskriften på denne er lavkarbo, og kommer her:
- 400 gram kjøttdeig
- 1/2 boks hakkede tomater
- 1/2 boks cream fresh
- 1/2 pakke aromasopp, eller 8 stk delt i skiver.
- 1/2 squash i skiver
- 1 rødløk i store biter
- 1/2 paprika i biter
- Revet ost til toppingen. Her ble det Tines Norvegia og Mozzerella.
- Salt, pepper og provance.
- Blomkål og brokkoli. Fløte, smør , salt og pepper.
Blomkål/brokkoli/fløte/smør/salt og pepper lager du en mos av. Kok blomkål og brokkoli sammen med salt til det er mørt, bruk en stavmikser og tilsett litt fløte, smør, salt og pepper og mos til du har en klumpfri masse. Sett til side.
Stek kjøttdeig, tilsett løk, squash, paprika og aromasopp, la steke til ingrediensene er møre. Tilsett hakkede tomater, cream fresh og krydder. Smak til så du får krydret slik du ønsker. Ha over i en ildfast form e.l. Fordel blomkål- og brokkolimosen på toppen, og strø ost over.
Steks på 200 grader i ca. 20-25 min, til den er gylden på toppen. Bruk varmluft om du ønsker.
Server gjerne med en salat og fetaost til. 🙂