Spinatsalat med pølser, poteter og hvitløksrømme

posler2

Enklere enn dette blir det egentlig ikke, og så godt som det ble. Har du rester fra pølsemiddag? Lag denne! Eller ha den på «middagslisten», det går så raskt å lage, og smaker så godt. Dette er oppskrift fra Kiwi sitt nye oppskriftshefte «Sunn, kjapp og billig hverdagsmat». Se oppskriftene her også:Kiwi

Sponset innlegg

Ingredienser:

  • 4 stk pølser av valgfri type 4-6 stk
  • 2 dl Ekstra lettrømme
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 ss Dijonsennep dijon
  • Salt og pepper
  • 500 g kokte, kalde poteter med eller uten skall
  • 4 stilker vårløk eller liten bit purre
  • 2 poser babyspinat
  • 2 ss smør eller olje til steking

Slik gjør du:

Bland sammen lettrømme og raspet hvitløk. Rør inn sennep og smak til med salt og pepper. Sett kaldt.

Del potetene i biter, bland de sammen med hakket vårløk, og babyspinat i en stor bolle. Skjær pølsene i mindre biter, gjerne litt på skrå og stek de i litt olje eller smør. Bland de i potetsalaten når de er ferdige.Server med hvitløksrømme og spinatblader til pynt.

polser.jpg