Enklere enn dette blir det egentlig ikke, og så godt som det ble. Har du rester fra pølsemiddag? Lag denne! Eller ha den på «middagslisten», det går så raskt å lage, og smaker så godt. Dette er oppskrift fra Kiwi sitt nye oppskriftshefte «Sunn, kjapp og billig hverdagsmat». Se oppskriftene her også:Kiwi
Sponset innlegg
Ingredienser:
- 4 stk pølser av valgfri type 4-6 stk
- 2 dl Ekstra lettrømme
- 1 fedd Hvitløk
- 1 ss Dijonsennep dijon
- Salt og pepper
- 500 g kokte, kalde poteter med eller uten skall
- 4 stilker vårløk eller liten bit purre
- 2 poser babyspinat
- 2 ss smør eller olje til steking
Slik gjør du:
Bland sammen lettrømme og raspet hvitløk. Rør inn sennep og smak til med salt og pepper. Sett kaldt.
Del potetene i biter, bland de sammen med hakket vårløk, og babyspinat i en stor bolle. Skjær pølsene i mindre biter, gjerne litt på skrå og stek de i litt olje eller smør. Bland de i potetsalaten når de er ferdige.Server med hvitløksrømme og spinatblader til pynt.