Ting tar innimellom tid …

Eller rettere; det har skjedd så mye, jeg har det så travelt at bloggen dessverre har blitt litt underprioritert. Det beste med det nå er at jeg ikke blir stresset eller får dårlig samvittighet av det. Jeg gjør det når det passer meg, og siden det allerede ligger en del oppskrifter her inne, så er det jo stadig et tilbud som er åpent. 🙂

Over til det jeg kom hit for, nemlig å dele et innlegg. 🙂

Jeg driver stadig med lavkarbo, men skal innrømme at jeg fikk et stooort avbrekk etter sommeren, det skjedde så mye at jeg ikke hadde tid til å styre med det. Jeg var sammen med andre hele tiden, og da blir det litt vanskelig å kjøre sitt opplegg. Uansett, nå er jeg i gang igjen, og jeg vil dele denne gode smoothien eller smoothiebowlen med dere. Det er så godt, og jeg tror aldri jeg kommer til å gå lei! Heldigvis for det.

smoothie

Det er så mye godt i denne, og smakene passer utmerket sammen. Jeg har hatt i et par never med frosne bringebær, et par never med frossen mango, noen mango zero dråper (kan sløyfes), 2 ss cottage cheese, 1/2 dl mandelmelk og litt fløte. Tilsett væske til du er fornøyd med konsistensen. Min er såpass tykk at jeg kan spise den med skje, liker det best.

Takk for meg, jeg lover å bli litt flinkere fremover.  🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s