Quesedilla (Kesedia)

Hvordan skal man uttale dette om man skal bestille det i restaurant tro? Jeg syns det ble så vanskelige at jeg valgte å lage det selv. (Bare tuller. ;))

Dette er så enkelt og godt, og jeg har laget det mange ganger!quesedilla

Du trenger:

  • 400 gram kyllingkjøttdeig
  • 1/2 rødløk
  • 1 Sivri paprika eller annen chili/paprika
  • 4-5 bunter koriander (smak til, litt utpreget smak)
  • Tacokrydder
  • Salsa
  • Hvit ost strimlet, eller smøreost.

Stek kyllingkjøttdeigen så den er gjennomstekt i olje, krydre med tacokrydder og tilsett rødløk, paprika/chili og koriander. Stekes til grønnsakene er møre. Tilsett 2 ss salsa på hver lefse og smør utover. Fordel kjøttdeigblandingen utover og strø på ost på toppen, brett lefsen i to og stek gyllenbrun på begge sider i stekepannen. Serveres straks, eller holdes varm ved ca. 100 c i ovnen. Tilbehør guacamole og lettrømme. Se oppskrift på guacamole under tilbehør.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s